Ekim 06, 2019

Barcelona - Sevilla İddaa Tahmini 06.10.2019

Barcelona'da sol bek Junior Firpo ve stoper  Umtuti sakat. Lenglet cezalı. İyi haber Alba ve Ansu Fati iyileşti kadrodalar. Sevilla'da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lopetegui geçen sezon Real Madrid'in başındayken bu sahadan 5-1 mağlubiyetle dönmüş ve bu Real Madrid'in başındaki son maçı olmuştu. O maçta 2. yarıda daha fazla gol görmüştük ve son 15 dakikada Barça'nın skoru yükselttiğini, farkı açtığını izlemiştim. Bugün de benzer bir maç izleyebiliriz. Son 15 dakikalık bölümde Barcelona, farkı açarak maçı koparabilir. Sevilla şu ana kadar tüm maçlarında golü attıktan ve galibiyeti elde ettikten sonra oyunu rölantiye alan bir takım oldu. Eibar ve Sociedad gibi, tepki veren takımlar karşılarında olduğunda bu rahatlığın fayda etmeyeceğini gördüler.

Barcelona henüz hücumda yeterli seviyede değil. Fakat Alba'nın 11'e dönmesi önemli. Stoper kısmında Todibo ve Pique'yi izleyeceğiz. Todibo geçen sezon izleme fırsatı bulduğum bir isim oldu. Büyük hatalar yapacağını düşünmüyorum. Lenglet'ten bile daha iyi oynayabilir. Özellikle karşısında zayıf De Jong olacağını düşündüğümüzde başarılı olacaktır.

Sevilla ilk yarıda Reguilon ve Nolito'lu kanadıyla etkili olacaktır. Ancak De Jong yine 9 numara olarak zayıf kalır. İkinci yarıda Hernandez ve Munir takviyeleri oyunu biraz değiştirir.

Barcelona'nın kazanacağı bir maç izleyeceğiz. 3-1, 4-1 skorlarına yakınım. 2.5 üstü seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder