Ekim 29, 2019

Barcelona - Valladolid İddaa Tahmini 29.10.2019

Barcelona'da Dembele cezalı. Umtuti ve Artur kadroda yok. Valladolid'te orta saha San Emeterio ve forvet Sandro sakat. Sol açık Toni Villa kadro dışında.

Valladolid açısından iyi haber kaptanları orta saha oyuncusu Alcaraz'ın kadroya alınmış olması. Alcaraz'ın önderliğinde oyunu daha iyi okuyan bir Valladolid izliyorum her zaman. Sergio Gonzalez kadrosunun tüm dezavantajlarına karşın istikrarlı takım yaratabilen özel bir antrenör. Bugün 4-4-2 sistemlerinden ödün vererek sahada olabilirler. Barça'ya karşı muhtemel 11'lerde 5-4-1'li bir sistemle sahada olacak gibi gözüküyorlar. Geçen sezon da Nou Camp'taki maça 3-4-1-2 sistemi ile çıkmışlardı. Bir penaltı golü ile 1-0 yenildiler. Valladolid taktiksel olarak Barça'nın pas bağlantılarını kesebilen ve rakip kaleye topu iyi taşıyabilecek bir takım ile sahada olacak.

Barcelona iç sahada çok zorlanmıyor. Üstelik hafta sonu dinlenerek bu maça çıkacaklar. Ancak Valladolid'in oyun yapısı ve Barcelona altyapı ürünü kalecileri Masip Katalanları terletir. Valladolid gol de yese oyundan kopmayacaktır. Handikaplı Barça galibiyet bahislerine girmenizi tavsiye etmem. 2-1 ya da 1-0 skorlarına yakınım. 3.5 altı bahsini biraz daha öne koyarım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder