Ekim 27, 2019

Osasuna - Valencia İddaa Tahmini 27.10.2019

Osasuna'da orta saha Fran Merida cezalı. Valencia'da sağ bek Piccini ve sağ açık Guedes sakat. Kang Inn cezalı.

Valencia açısından iyi haber Rodrigo iyileşti. Sağ kanatta da Soler'in iyileşerek takıma dahil olması ile Celades'in istediği savunma yönü daha güçlenecektir.

Yarasalar zorlu bir Lille maçından çıktılar. Belki son dakikalarda golü yediler ama Fransız ekibin maç boyu baskısı altında maçı tamamladılar. Genel anlamda topsuz oyunda sürekli savunma yapmak zorunda kaldılar ve bu maça yansıyabilecek bir fiziksel mücadele maçından çıktılarını söyleyebilirim. 90 dakika sahada kalan Cheryshev ve Parejo bugün yine ilk 11'de başlayacak ve alternatifi olmayan iki oyuncu. Valencia erken gol bularak yine maçtan puan koparmaya çalışacaktır. Maçın son bölümlerinde ise kilit oyuncularda yorgunluk gözlenebilir.

Diğer yandan Osasuna'nın iç sahadaki mücadelesini ve hırsını beğeniyorum. Yenik duruma düştükleri Barcelona ve Villarreal maçlarını bile çevirmeyi başardılar.

İki taraf adına da maç içinde iniş çıkışlar görebiliriz. Osasuna yine geriden gelebilir ama beraberlik sayısını bulabilirler. 1-1 skoruna yakınım. 4/10 beraberlik denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder