Ekim 20, 2019

Espanyol - Villarreal İddaa Tahmini 20.10.2019

Espanyol'da Piatti ve Melendo dışında eksik yok. Villarreal'de sol bek Alberto Moreno iyileşti ilk 11'de olması bekleniyor.

Katalan ekip milli arada teknik değişime gitti. Teknik değişim konusunda erken davranmalarını olumlu buluyor. Gallego tüm iyi niyetine karşın La Liga hocası olabilecek kapasitede değildi. Lig başından beri Espanyol bahisleri yapmıyordum çünkü takımın ne oynadığını çözememiştim. Yeni menajerleri Girona ve Sevilla'dan hatırlayacağımız Pablo Machin oldu. Machin'in oturmuş bir sistemi vardır. 3'lü sistemi Espanyol'a monte etmeye çalışacak. Espanyol'un kadrosu altyapıdan çıkardığı gençlerle başarıya aç bir kadro. İspanya'ya uzun süre hizmet edebilecek yetenekli oyuncuları var. Tek sorunları forvet bölgesinde; ne yazık ki son dakika transferlerinden biri olan Calleri bu takıma yakışan bir oyuncu değil. Bugün 3-5-2 ile Calleri ve Vargas'ı forvet hattında görebiliriz. Orta alanda Granero, Marc Roca ve Darder'i izleyeceğiz. 3-5-2'nin en belirleyici noktası kenar bekleri konusunda Espanyol şanslı. Sağda Corchia, solda Pedrosa'nın oyuna katkısı üst düzeyde olur. Özellikle Pedrosa'nın ceza sahasındaki etkinliğinin yüksek olacağını söyleyebilirim.

Villarreal tarafına gelirsek, deplasmanlarda her zaman skor bulabilen bir takım oldular. Villarreal forveti Gerard, eski takımı Espanyol sayesinde yeniden doğmuş ve Villarreal'e geri dönmüştü. Bugün de iyi oyununu sürdürebilir, Espanyol tribünleri tarafından olumsuz karşılanacağını da düşünmüyorum.

İki taraf adına da bölüm bölüm iyi oyunlar izleyebiliriz. Espanyol'un 3'lü savunmayı bir anda oturtması zor olacaktır. Büyük ihtimalle maçın ilk bölümlerinde savunmada kaybolan derinlikten Villarreal oyuncuları faydalanarak gol atacaktır. Maçın devamında ise Espanyol'un yeni hücum planlarını izlemeye başlarız. İki takımın gol atmasını öne koydum. 8/10 Skor olarak 2-1 ve 2-2 bana yakın geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder