Ekim 04, 2019

Real Betis - Eibar İddaa Tahmini 04.10.2019

Real Betis'te önemli bir eksik kalmadı. Fekir iyileşti yedekte olması bekleniyor. Eibar'da sol bek Cote, forvet Sergi Enrich iyileşti yedekte başlayacak.

Betis çift forvetli düzenine bugün de devam edecek. Canales'in yerine sol açıkta Tello ile başlayabilirler, Joaquin sağda yer alırken Carvalho ve Guardado göbekte başlayabilirler.

Eibar, Sevilla maçının ardından çıkışa geçti, yine bir iç saha maçında baskılı futbollarını sürdürdüler ve galibiyete uzandılar.

İki takımın da hücum gücü şu anda formda ve işliyor. Diğer yandan kalecileri hariç defansif zaaflar da pozisyon vermek konusunda bonkör olmalarını sağlıyor. Kg var bahsini 6/10 değerlendirebilirsiniz. Stake'i düşük tutma sebebim Cuma maçlarında çoğu zaman pozisyonlar izlesek de kolay kolay top kaleden geçmeyebiliyor. Bir de Rubi ve Mendilibar arasında, Rubi Espanyol, S.Gijon ve Levante'yi çalıştırırken bir çok karşılaşma izledik. Bu maçları kontrol ettiğimde hiç birinde KG var bahsi gelmemesi şaşırtıcıydı. Bu yüzden merakla beklediğim bir karşılaşma olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder