Ekim 22, 2019

Galatasaray - Real Madrid İddaa Tahmini 22.10.2019

Galatasaray'da Falcao yok. Real Madrid'te Modric, Lucas, Bale, Asensio ve Nacho sakat.

İki takım adına da son şans değil elbette ancak beraberlik iki ekibe de yaramayacaktır. Galatasaray uzun bir aradan sonra 3 gol atarak kendine geldi. Andone ve Babel Deportivo döneminde 4-5 maçlık kısa bir bölümde birlikte oynama şansı bulmuşlardı. O dönemden bir alışkanlıkları olduğunu söyleyebilirim. Bu alışkanlığı Galatasaray'da devam ettirerek üzerine koyabilirler. Birbirlerine asist ve gol katkısı yapacaklarını düşünüyorum. Andone'nun Real maçlarında asist yaptığını ve gol attığını da izledim. Bugün aşamayacağı bir savunma yok.

Galatasaray açısından önemli durum. Brugge ve PSG maçlarında olduğu gibi savunan bir takım mı izleyeceğiz yoksa artık oynayan bir Galatasaray mı göreceğiz? Sanıyorum Fatih Hoca'nın çıkartacağı 11 maç başlamadan bize ipucunu verecektir. Yine Donk ile oynayan ve kağıt üzerinde 4-5-1 gözüken ama maç içinde 3'lüye evrilen sistem mi sahada olacak, yoksa Belhanda ya da Lemina'lı 3'lü bir orta saha ile mi oynayacaklar. Galatasaray, Real Madrid'ten her halükarda gol yiyecektir, burda hedef gol atmak olmalıdır.

Real Madrid tarafına bakarsak Modric'in yokluğunda oyun kurma görevi Valverde'de olacak. Valverde, Granada maçında iyiydi fakat 2. bir oyun kurma desteği gelmeyince Real'in tıkandığını da izliyoruz. Solda Hazard ve sağda James'in de çok tehlikeli olabileceğini düşünmüyorum. Burda Real adına en önemli gol şansı duran toplardan gelir. Galatasaray bu tür toplarda 2. topu alamadığı için kalesinde net pozisyonlar verebiliyor. Ramos, Casemiro ve Kross'un 2. toplara vurma olasılığı oldukça yüksek olur.

Sözün özü iki taraf adına da 2-1 skoruna yakınım. KG var bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder