Ekim 19, 2019

Eibar - Barcelona İddaa Tahmini 19.10.2019

Eibar'da stoper Ramis sakat. Orta saha Escalante cezalı. Barça'da Pique ve Dembele cezalı.

Eibar'da Ramis ve Escalante yokluğu hissedilecek isimler olacak. Ramis'in yokluğunda Oliveira ve Arbilla partnerliğini mi izleyeceğiz, yoksa Arbilla ve orta sahadan devşirme Sergio Alvarez mi tandemde yer alacak maçın en önemli noktası bu kısım. Mendilibar savunmada oyun kurabilen stoperler istiyor. Bu yüzden de stoper özellikli oyuncuları kullanmaktan çok asıl mevkii bek olan Arbilla ve çoğu zaman orta saha olan Alvarez'i oraya koyabiliyor. Sergio Alvarez'i orta alanda beğenirim fakat stoperde oynarken inanılmaz hatalarla her defasında Eibar'ın gol yemesine neden oldu. Ev sahibi ekip ön alanda iyileşen forvetleri Sergi, Takashi, Orellana ve Pedro Leon 4'lüsünü kullanacak.

Barcelona'ya gelirsek muhtemel 11'lerde Griezmann, Suarez ve Messi sahada gözüküyor. Valvarde bazen milli dönüşlerde sürpriz kadrolar çıkarabiliyor. Bahislerinizi yapmadan önce erken başlayacak maçta 11'leri kontrol etmenizi tavsiye ederim.

İlk yarıdan tempolu ve pozisyonlu bir maç izleriz. Özellikle Eibar savunmasını da öne çıkararak Barcelona'nın üzerine geldiğinde Messi'nin Alba, Griezmann ve Suarez'e atacağı uzun toplar ilk 30 dakikalık bölümde gol bulmalarını sağlayabilir. İlk yarıdan gollü bir maç görebiliriz. Devrede 1.5 üstü bahsini 6/10 denerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder