Ekim 30, 2019

Real Betis - Celta Vigo İddaa Tahmini 30.10.2019

Real Betis'te önemli bir eksik yok. Celta'da yedek orta saha Pape cezalı.

Hafta içi programları, ihtiyacı olan takımların kazandığı maçları genelde bizlere izlettirir. Bu iki takımın da önünü görebilmek için kazanmaya ihtiyacı var. Her iki takımın teknik direktörleri de tartışılıyor. İkisi için de milli arada bazı değişimler görebiliriz. Aradan önce son 2 maçları kaldı. Real Betis hafta sonu Real Madrid'e konuk olacak. Celta Vigo ise evinde Getafe'yi ağırlayacak. Betis'in daha zor maçı olduğunu söyleyebiliriz.

Celta'nın hücum hattında bazı sorunlar var. Ancak bu sorunları oyuncu bazlı olduğunu düşünmüyorum. Escriba'nın sisteminde hücum oyuncuları rahat değiller. Sadece geriye düştüğünde rakip kaleyi düşünen bir Celta Vigo olmamalı. Bugün de benzer bir tablo izleriz.

Betis kendi sahasında golü arayan ve isteyen takım olur. Erken tahmin olarak Kg var bahsim vardı. Vigo'nun skor bulmada sorunlu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu yüzden KG var oranını değerli bulmadığımı söylemeliyim. Yine de her iki takım adına da bir patlama görebileceğimizi düşündüğümden 6/10 KG var bahsini öne koyarım. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder