Ekim 27, 2019

Granada - Real Betis İddaa Tahmini 27.10.2019

Granada'da defansif orta saha Montoro sakat. Real Betis'te Carvalho sakat.

Endülüs bölgesinden iki takım karşılaşıyorlar. Derbilerde favori olmaz. Fakat ev sahibi gösterdiği performans ile rakibine göre istikrarlı bir tablo çiziyor.

Real Betis'te Rubi henüz kadrosunu oturtamadı. Bir bölümde çift forvetle hücumda üretken bir tablo çizmişlerdi. Diğer yandan defansif olarak istenen seviyeye gelemediler. Her maçta erken gol yemeleri takımın oyununu bozuyor. Barcelona ve Real Sociedad gibi erken gol buldukları maçlarda ise oyunu kontrol etmekte ve 2. golü bulmakta zorlandıkları için rakiplerine farklı mağlup olmaktan da kurtulamadılar. Bugün tek forvet Loren ve arkasında Fekir ile sahada olabilir. Rubi'nin sürprizi orta sahanın ortasında Bartra ve genç İsmail'i denemek olabilir. Ben yine de çok fazla birşeyin değişeceğini düşünüyorum.

Granada kendine güvenen bir takımla sahada olacak. Kendi sahalarında son 3 maçı gol yemeden kazanan bir takım var. Çok az pozisyon verdiklerini ve her defasında üretken olmayı başardıklarını söyleyebilirim. Bugün beraberlik ihtimali olsa da Granada'ya dönük bir maç izleriz. 7/10 Granada kazanır bahsi denenebilir. Beraberlik seçimini dışarda bırakan bahislere oynama imkanı varsa daha az riskli olduğunu söyleyebilirim. 2-0, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder