Ekim 06, 2019

Real Sociedad - Getafe İddaa Tahmini 06.10.2019

Real Sociedad'ta kaptan Illaramendi'nin sakatlığı sürüyor. Getafe'de yeni eksik orta saha Arambarri.

Getafe Avrupa Ligi'nde perşembe günü Krasnodar deplasmanındaydı. O gün de belirttiğim gibi B takımını bu maçta kullandı. Bordalas Avrupa Ligi için de geniş bir kadro kurmayı başardı. Aslında 2 bek, 3 orta saha ve bir kenar forvetleri sakat olmasına karşın elde derin bir kadro var ve başarılı hoca tüm oyuncularını en iyi şekilde hazır tutmaya çalışıyor.

Bugün Krasnodar 11'inde 90 dakika sahada olan bek Nyom, stoper Cabrera ve orta saha Faysal'ı ilk 11'de izleyeceğiz. Sadece Faysal ile orta alanda yorgunluk belirtileri gösterebilirler ancak bu da 2. yarıyı bulur çünkü Cucurella ve Jason ile orta alana yardımcı ve enerjisi yüksek iki kenar oyuncusuna sahipler.

Real Sociedad tarafına bakarsak kendi sahasında hep baskılı başlayan bir ekip izliyoruz. Çoğu kez defansı da öne çıkararak rakip takımı kendi yarı alanına hapsetmeye çalışıyorlar. Bu tür riskli oyunlarda rakip eğer 3-4 pası düzgün ve hızlı yapabilen takımlarsa Sociedad'a karşı net pozisyonlara girmek zor olmuyor.

İki tarafın da gol bulacağı bir maç izleyebiliriz. 2-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. İki takım gol atar bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder