Ekim 31, 2019

Eibar - Villarreal İddaa Tahmini 31.10.2019

Eibar'da stoper Ramis sakat. Villarreal'de sol bek Alberto Moreno ile sağ bek Ruben Pena yok.

İki tarafta da küçük çaplı bir rotasyon izleyebiliriz. Eibar hafta sonu iki forveti Kike ve Sergi'yi dinlendirmişti. Bugün ikisi forvet hattında yer alabilir. Diğer yandan Villarreal'de Cazorla'nın yerine Trigueros'u görebiliriz. Forvet hattında ise fazla değişiklik beklenmiyor Ekambi, Gerard ve Moi Gomez üçlüsü sahada olabilir.

Villarreal geriye kalan 10 haftada Barcelona maçı hariç oynadığı 9 maçta ilk golü atan taraf oldu. Maçların ilk bölümlerinde çok iyi olduklarını sezon başında da hep belirtiyordum. Galibiyeti korumayı hatta farkı arttırmayı da son 1 aylık periyotta başardılar ve iç sahada farklı skorlu maçlar oynadılar.

Eibar'a gelirsek bu sezon iç sahada oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet aldılar, 2 kez de ilk golü atmayı başardılar. Eibar'ın kendi sahasında her zaman baskılı başladığını biliyoruz. Ancak bu baskıyı kırabilen takımlar Eibar defansında boşluklar bulmakta zorlanmıyorlar. Villarreal açısından da ilk 20-25 dakikalık bölümde net pozisyonlar bekliyorum. İlk gol Villarreal bahsi 6/10 oynanabilir. Maç sonu için de Villarreal'e yakınım fakat beraberlik yüzdesi de yüksek olur. Bu yüzden bahis seçimi olarak belirgin bir fikrim yok. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder