Ekim 30, 2019

Real Madrid - Leganes İddaa Tahmini 30.10.2019

Real  Madrid'te Bale, Nacho, Asensio sakat. Odriozola cezalı. Brahim, James ve Vinicius kadro dışında. Leganes'te bek Marc Navarro ve orta saha Ruben Perez sakat. Stoper Siovas'ın durumu net değil.

Leganes alt yapı teknik direktörü ile ilk maçını 1-0 galip kapadı. 4-3-3 ile ofansif bir 11 sahadaydı. Daha hareketli, rakibe de pozisyon veren bir yapıları vardı. Bu maçta rotasyon ihtimali kuvvetli. Leganes'in geniş bir kadrosu var ve büyük ihtimalle yeni teknik adam her oyuncuyu görmek isteyecektir. Orta alanda Eraso forvette de El Nesyri ve Arnaiz şans bulabilirler. Kanatlardan daha fazla gelen ve ceza sahasına ortalar yapan bir Leganes göreceğiz.

Real tarafında Modric ve Valvarde orta alanda birlikte forma giyebilirler. Hücumda sağ açıkta Rodrygo'nun şans bulması bekleniyor. Lucas ve Isco da ikinci yarı şans bulabilirler.

İki Madrid takımı arasında derbi maçı izleyeceğiz. Leganes'in kaybedeceği birşey yok. İlk düdükle beraber rakibinin üzerine gidecektir. Skor bulma ihtimallerini yüksek görüyorum. İki takım gol atar bahsi 7/10 denenebilir. 3-1, 3-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder