Ekim 03, 2019

Krasnodar - Getafe İddaa Tahmini 03.10.2019

Krasnodar'da sol açık Viktor Claesson, oyun kurucu Remy Cabella ve orta saha Yuriy Gazinskiy sakatlıkları nedeniyle yok. Getafe'de as forvetler Mata ve Molina ile orta saha Arambarri dinlendiriliyorlar. 

Getafe, Trabzonspor maçında kullandığı kadrosunu bozmadan sahaya sürecek gibi gözüküyor. Forvette Angel ile Enric Gallego'yu izleyeceğiz. Kenarlarda Kenedy ve Portillo oynayacak. Orta alanda Faysal ile Timor sahaya çıkabilir. Sol bekte Nyom dinlenecek yerine Raul'u izleyeceğiz. Stoperde Djene yerine Bruno ve Cabrera tandemi olacak. Cucurella, Maksimovic ve Jason gibi üç as oyuncu da 2. yarıda 20-30 dakikalık süreler alacaktır. 

Krasnodar ilk maçı 5-0 kaybetmenin hırsıyla sahada olacaktır. İç sahada baskılı bir futbol oynayabiliyorlar. Yine de Ari ve Berg ile fazla durağan bir hücum hatları var gibi gözüküyor. Getafe'de Angel ve Gallego hem kenar oyuncularına hem de birbirlerine pozisyon hazırlayan isimler olacaktır. Madrid ekibi pozisyona girmekte zorlanmaz. Bir gol mutlaka bulmalarını bekliyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Ev sahibi gol yemeden bitirir mi? Hayır bahsini oranı düşük de olsa az riskli seçim olarak düşündüm. 7/10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder