Kasım 07, 2019

Espanyol - Ludogorets İddaa Tahmini 07.11.2019

Espanyol'da bek Javi Lopez cezalı. Calleri ve Piatti sakat. Ludogorets'te ilk maçta oynayamayan forvetleri Keseru ilk 11'de bekleniyor.

Espanyol ligdeki kötü gidişatının aksine Avrupa'da iyi bir konumda. Pablo Machin Avrupa için farklı oyuncuları kullanmayı tercih ediyor. Altyapıdan yetişen oyuncular oyun kurucu Melendo ve forvet Victor Campuzano Avrupa Ligi'nde ilk 11'in değişmezleri. İlk maçta kendi sahasında oyunu kabul eden bir Espanyol vardı. Rakibine neredeyse hiç pozisyon vermediler.

Bu maçta Ludo, Keseru'nun da ilk 11'e dönmesiyle tehlikeli pozisyonlar bulabilir. Diğer yandan Espanyol uzun bir zamandır kendi sahasında galip gelemiyor. Machin yönetiminde ilk lig maçında kötü oynayarak Villarreal'e 1-0 yenilmişlerdi, geçtiğimiz hafta sonu ise 2. iç saha maçlarını oynadılar Valencia'ya 2-1 yenildiler. Ancak iki maç arasında oyun olarak gözle görülür farklar vardı. Hücumda sürekli gol arayan bir Espanyol izledim. Kendi sahalarındaki bu kötü zinciri kırmak isteyeceklerdir. Yine de karşılarında skora gidebilen ve Avrupa tecrübesi olan bir takım olduğunu hatırlatmam gerek.

Espanyol'un iyi başlayabileceği bir maç bekliyorum. İlk 30 dakikalık bölümde öne geçebilirler. Maçın devamında ise Ludogorets'in pozisyonlarını görebiliriz. İlk yarı için Espanyol kazanır riskine 5/10 girilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder