Kasım 02, 2019

Real Madrid - Real Betis İddaa Tahmini 02.11.2019

Real Madrid'te Asensio, Bale, Nacho sakat. Lucas, James, Brahim, Mariano kadro dışında. Betis'te orta saha Carvalho sakat.

Real Madrid hafta içi iyi oynayarak kazandı. Sağ ve solda Hazard ile Rodrygo sonunda takımla uyumlu bir tablo çizdiler ve faydalı işler yaptılar. Zidane Benzema ile birlikte bu üçlüyü bozmayacak gibi görünüyor. Üst üste yine iç sahadalar ve aynı oyunu devam ettirebilirler.

Diğer yandan Betis'te Rubi sistemde bazı oynamalar ve denemeler yapıyor. Defansif güvenceyi arttırmak için orta alanda İsmail Guiterrez ve Bartra yeni denemeleri. Bugün bu ikilinin yanına  Guardado da eklenecek. 3'lü bir orta saha görebiliriz. Ön alanda Fekir, Canales ile Loren yer alacak. Betis tüm denemelerine karşın rakibe net pozisyon vermeyi sürdürüyor. Celta Vigo maçını kazanmış olsalar da Celta'nın o maçta puanı ve 2. golü hak ettiğini söyleyebilirim.

Bugün her iki taraf da pozisyon üretecektir. Ancak Betis defansının zaaflarını Real'in moralli üçlüsü değerlendirmekte zorlanmayacaktır. Real adına sürpriz beklemem. 3-1 ya da 4-1 skorlarına yakınım. 3.5 üstü bahsi 8/10 alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder