Kasım 02, 2019

Sevilla - Atletico Madrid İddaa Tahmini 02.11.2019

Sevilla'da tek önemli eksik cezalı Fernando. Atletico Madrid'te stoperler Savic, Gimenez ve Joao Felix'in sakatlığı sürüyor.

Sevilla'da Fernando'nun yokluğu önemli. Yerine muhtemelen Gudelj oynayacak. Gudelj Avrupa Ligi maçlarının banko oyuncusu, fakat ligde 1. tercih değil. Fernando yokluğunda değeri anlaşılacak bir isim, hem defansın içinden çıkardığı hem de orta alanda kestiği toplar ile rakip atakları başlamadan bitirmesi Sevilla için her zaman önemli oldu.

Atletico tarafına gelirsek, Griezmann'dan sonra göbekten oyun kurmayı çok fazla denemiyorlar. Son Alaves maçında Morata Lemar ve Koke üçlüsünün göbekten oyunu ile golü bulmuşlardı. Simeone'nin Morata'yı genç Semih gibi değerlendirmesi Leverkusen ve Alaves maçlarında 2. yarı oyuna dahil edip skoru alması önemliydi. Bugün Morata ilk 11'de başlayabilir.

İki takım antrenörleri de taktiksel bir maç oynayacaklar. İlk yarıda birbirini deneyen ve kollayan iki ekip görürüz. İlk devre için beraberlik ilk aklıma gelen sonuç. 2. yarıda ise oyunu açmak için bazı hamleler yapılabilir. İlk yarı 0 bahsini 6/10 tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder