Kasım 28, 2019

Trabzonspor - Getafe İddaa Tahmini 28.11.2019

Trabzonspor'da sol bek Novak, orta saha Abdülkadir Ömür ve Onazi sakat. Ekuban ve Sturrigde iyileşti. İlk 11'de olmasa bile kadroda yer alabilirler. Getafe'de orta alandan Maksimovic dışında önemli bir eksik yok.

Getafe'de as oyuncular forvet Mata ve orta saha Arambarri hafta sonu lig maçında cezalı durumdalar. Bugün Trabzonspor'a karşı ilk 11'de başlamaları bekleniyor. Forvet hattında Angel, kenarlarda Portillo ve Kenedy ile hücuma rahat çıkan ve üretken bir takım izleriz.

Trabzonspor'ın herhangi bir hedefi kalmadı. Hafta sonu Galatasaray ile oynayacaklar. Nwakaeme, Sosa, Sorloth, Obi gibi asların oynaması beklenmiyor. Ahmet, Doğan Yusuf, Muhammet gibi gençlerle sahada olabilirler.

Trabzonspor'un da gol arayacağı ve Getafe'yi zorlayacağı bir maç izleyebiliriz. Diğer yandan son vuruşlarda her zamanki gibi yetersiz kalabilirler. Getafe ise üzerine gelen Ünal hocanın ekibini kontrataklarla cezalandırabilecek oyuncularla sahada olacak. 0-2, 1-2 gibi skorlar görebiliriz. Getafe kazanır bahsini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder