Kasım 26, 2019

Real Madrid - PSG İddaa Tahmini 26.11.2019

Real Madrid'te James, Lucas, Nacho, Vinicius, Asensio sakat. PSG'de Kehrer ile Kurzawa, orta saha Herrera ve forvet Choupo-Moting kadroda yok.

PSG gruptan çıkmayı garantiledi. Real Madrid de son iki maçında bir galibiyet alırsa gruptan çıkıyor. İlk maçta 3-0 galibiyetle Real'den üstün olan bir PSG izlemiştik. Real Madrid o günden sonra biraz daha oturdu. Fakat ne defansif ne de ofansif olarak PSG ile aynı seviyede olduklarını düşünmüyorum. Bugün Zidane bazı sürprizler yapabilir. 4-4-3 yerine 4-4-2'li bir sistem görebiliriz. Rodrygo'nun yerine Valverde, Kross, Modric ve Casemiro'yu orta alanda görebiliriz.

Diğer yandan PSG'de Cavani ve Mbappe son lig maçında dinlenen oyunculardı. Bugün ilk 11'de başlamaları beklenebilir. Orta alanda ise Veratti, Gueye, Marquinhos'lu defansif bir takım görebiliriz.

İlk 11'ler iki takım açısından da çok net değil. Maç önü ilk yarı 1.5 üstü bahsini düşünüyordum. Ancak kadroların net olmaması ve Real'in 4-4-2 ile çıkma ihtimali beni kararsız bıraktı. Bu anlamda ilk 11'leri beklemenizi tavsiye ederim. PSG'nin savunma yapısı ve forvetlerine daha çok güvendiğim için ilk gol PSG bahsini erken bahis olarak 6/10 deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder