Kasım 22, 2019

Levante - Mallorca İddaa Tahmini 22.11.2019

Levante'de kadro henüz açıklanmadı. Orta sahadan Melero ve Rochina'nın durumları net değil. Mallorca'da sol bek Lumor ile sol açık Lago'nun oynaması beklenmiyor.

Mallorca kendi sahasında aslan kesilen ama aynı oyunu deplasmana yansıtamayan bir takım. Deplasmandaki maçlara iyi başladıklarını izlesem de iç saha takımlarının öne geçmesinden sonra tepki veremeyen ve morali bozulan bir takım hüviyetine bürünüyorlar. Mallorca'nın son haftalardaki kazancı Kubo olmuştu. Genç yetenek lider özellikli bir oyuncu. Son Villarreal maçını tek başına kazandırdığını net bir şekilde söyleyebilirim. Bugün sol açıkta sakatlığı bulunan Lago yerine Kubo'yu solda izleyeceğiz. Büyük ihtimalle Mallorca'yı karşı kaleye taşıyan yegane isimlerden biri olacak.

Levante tarafına bakarsak Sociedad deplasmanı ve iç sahadaki Barça maçıyla oyunları zirve yaptı. Bilbao karşısında takımı ipten alan ve maçı son dakikaya kadar berabere götüren kalecileri Aitor oldu. Bu sezon mahkum oynadıkları birçok maçı Aitor'un kurtardığını sezon başında belirtiyordum. Aitor son dakikalarda gelen gole engel olamadı ve Bilbao haklı bir 3 puan aldı. Levante açısından iç sahada çok baskın ve güvenilir bir oyun olacağını söylemek zor. Bu anlamda düşük oranlarda ev sahibi galibiyetini düşünmezdim. Mallorca da deplasmanlarda güvenilen bir takım değil. Taraf bahsine girmeyi doğru bulmadım. TGS 2-3 seçimi 6/10 düşünülebilir. 1-1 ya da 2-1 skorlarını görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder