Kasım 08, 2019

Real Sociedad - Leganes İddaa Tahmini 08.11.2019

Real Sociedad'ta Odegaard dışında yeni ve önemli bir eksik yok. Leganes'te sol bek Jonathan Silva cezalı. Orta saha Ruben Perez sakat.

Sociedad açısından Odegaard'ın eksikliği önemli. Sezon başından beri 10 numaraları olmadan çıktıkları ilk maç geçen haftaki Granada müsabakası oldu. Granada karşısında sistem değişikliğine giderek 4-4-2'yi tercih ettiler. Odegaard'ın yerine Sangalli forvet hattında yer aldı. Bir deplasman maçında Odegaard'ın yokluğunu fazla hissettiklerini söyleyemem. Bugün ise erken skora gidemezlerse yıldız futbolcunun yokluğu hissedilir.

Leganes tarafına bakarsak yardımcı teknik adamla yola devam ediyorlardı. İstenilen oyun gelmeyince milli aradan önce yeni bir teknik direktörle anlaşma imzaladılar. Javier Aguirre yönetiminde çalışacaklar. Aguirre La Liga'da birçok takımda görev aldı. Tecrübesi ile ilk maçtan takıma katkı sağlayacaktır. Presli ve birbirne yakın oynayan Leganes göreceğiz.

Aguirre açıklanmadan önce 2.5 üstü tahmini düşünmüştüm. Meksikalı teknik adamın gelişi ve Odegaard'ın yokluğu sonrası biraz daha sıkı bir maç izleyebiliriz. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. TGS 2-3 seçimini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder