Kasım 02, 2019

Levante - Barcelona İddaa Tahmini 02.11.2019

Levante'de stoper Rober ile sol bek Tono sakat. Forvet Leon kadro dışında. Barcelona'da Umtuti sakat, Dembele kadro dışında.

Artur, Griezmann ve Sergi Roberto hafta içi dinlenen oyunculardı. Büyük ihtimalle bu üçlüyü bugün sahada görebiliriz. Roberto sağ bekte görev alabilir.

Levante iç saha ve deplasmanda farklı kadrolar çıkarabiliyor. Hafta içi sürpriz ve oldukça şanslı bir galibiyet aldılar. Maça iyi başlayarak ilk iki şutlarında 2 gol bulduktan sonra rakibe oyunu bıraktılar. Sociedad karşısında orta sahada bir fazla oyuncu kullanmışlardı. Bugün ise defansif Melero yerine sol açıkta Hernani'yi görebiliriz. Hernani ve Morales ikilisi, solda Messi ve Roberto'nun savunması ile karşılanacak. Özellikle Roberto'nun bu tarz son çizgiye inen ve kolay adam geçen oyunculara karşı kötü maçlar çıkardığını belirtmem gerek.

Barça deplasmanlarda rakibe net pozisyonlar verebiliyor. Erken bahsimde ilk yarı 1.5 üstü seçimini işaret etmiştim. 1-1 skoruna yakın bir ilk yarı görebiliriz. İlk devre riskine girmek istemeyenler için KG var bahsini 7/10 öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder