Kasım 06, 2019

Real Madrid - Galatasaray İddaa Tahmini 06.11.2019

Real Madrid'te James, Bale, Asensio, Nacho kadroda yok. Galatasaray'da Falcao yok.

İlk maçta karşılıklı golleri öne koymuştum. Galatasaray'ın PSG maçından sonra kendi sahasında yine Donk'lu bir sistemle 5'li savunmayı tercih etmemesi gerektiğini belirtmiştim. Galatasaray iyi başlayan ve golleri kaçıran taraftı. Real Madrid ise ikinci yarıda 1-0'lık üstünlüğün de avantajıyla 2 ve 3. golleri de bulabilirdi. İlk maçta 1-0'dan daha fazla gol görmeliydik.

Real Madrid ileri üçlüsünü bozmuyor. Belki Modric yerine Valvarde'yi ilk 11'de görebiliriz. Real'in üzerine giden ve önde baskı yapan takımlar Brugge ya da CSKA Moskova gibi Zidane'nin ekibine karşı skor üretmekte zorlanmamışlardı. Galatasaray gol bulamadığı için stresli ve bu zinciri kırmak zorunda. Bir gol atabilirlerse 2. gole de yakın olacaklarını düşünüyorum. Ancak ikinci yarılarda Babel ve Andone'un oyundan düştüğünü de belirtmek gerek. Galatasaray ilk 30 dakikalık ve son 10 dakikalık bölümlerde bence gole daha yakın bir oyun oynayabilir.

Diğer yandan Real, ilk maçta da belirttiğim gibi duran toplardan sonra 2. topları kazanarak skora gitmekte zorlanmaz. Courtois ve Muslera'nın daha az başarılı olacağı bir maç beklemekteyim. 3.5 üstü seçimini 6/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder