Kasım 23, 2019

Granada - Atletico Madrid İddaa Tahmini 23.11.2019

Granada'da önemli bir eksik yok. Atletico Madrid'te orta sahalar Saul ve Thomas cezalı. Stoperler Savic ve Gimenez ile Diego Costa sakat.

Atletico açısından iki as orta sahanın yokluğunda Llorente ile Herrera'nın orta alanda yer aldığı bir takım izleyeceğiz. Herrera Şampiyonlar Ligi maçları dahil birçok kez takımda forma giydi. Ancak Llorente sezon başından sonra pek şans bulamadı. Hücumda takımda uyumlu olmakta zorlanabilir fakat defansif anlamda yeterli alan bilgisine sahip bir futbolcu olduğu için Granada ataklarını kesmekte önemli bir rol oynayacaktır. Vitolo, Morata, Koke ve Correa ise ileride yer alacak oyuncular olacak.

Granada'ya gelirsek milli aradan önce düşüşe geçmişlerdi. Teknik direktör Diego Martinez son haftalarda orta saha oyuncusu olan Azeez'in forvet arkasında yer aldığı defansif bir 11 tercih ediyor. Azeez ile hücumda yeteri kadar çoğalamadıklarını söyleyebilirim. Bugün de ilk 11'den daha çok sonradan oyuna giren oyuncular Machis, Fede Vico ve Carlos Fernandez ile oyunu açılabilen bir Granada izleriz.

Uzun süre 0-0 gidebilecek bir maç görebiliriz. İki ekip de birbirine az şans tanıyacaktır. Maçın ikinci yarıda açılmasını beklerim. Atletico'da iyileşen oyuncular Lemar ve Joao Felix de sonradan oyuna dahil olacaklardır. KG yok seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder