Kasım 23, 2019

Real Betis - Valencia İddaa Tahmini 23.11.2019

Real Betis'te stoper Feddal cezalı. Tello, Carvalho, Javi Garcia sakat. Bartra kadro dışında. Valencia'da orta sahalar Kondogbia ve Coquelin, sol açıklar Cheryshev ve Guedes, sağ bek Piccini ile yedek forvet Sobrino sakat.

Valencia'da sakat oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Onlar adına iyi haber forvetleri Rodrigo'nun hafta içi iyileşmiş olması ve Salıdan itibaren idmanlarda yer alması oldu. Genç takım takviyeli bir kadro ile sahada olacaklar. Orta saha oyuncusu Soler'i de kadroya yetiştirebildiler.

Betis tarafına bakarsak Rubi artık defansif bir sistemi tercih ediyor. 4-1-4-1 sistemi ile sahada olabilirler. Defansın önünde genç İsmael forma giyecek. Orta saha Canales, Guardado, Fekir ile Joaquin'den oluşacak. Tek forvet Loren'i izleyeceğiz. Ben hala Rubi'nin doğru sistemi bulabildiğini düşünmüyorum. Geriye kalan 3 ayda sürekli sistem değiştiren ve oyununu oturtamayan bir Betis izliyoruz. İlk golü atamadan yenik duruma düşmeyi tüm sistemlerle başardılar. Bugün de farklı olacağını düşünmüyorum.

Valencia eksik de olsa, Wass'ın orta alanda oynaması ile Ferran, Rodrigo ve Maxi derin toplarla daha fazla buluşabilir. Yarasalar öne geçmeyi başarır. Maçın devamında ise beraberliğe biraz daha yakın olduğumu söyleyebilirim. İlk golü Valencia atar 7/10 tercihim olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder