Kasım 10, 2019

Real Betis - Sevilla İddaa Tahmini 10.11.2019

Betis'te Pedraza, Carvalho ve Javi Garcia kadroda yok. Sevilla'da Carriço dışında eksik yok.

Sevilla ligde 6, Avrupa'da 2 deplasman maçına çıktı. Bu 8 maç arasında 4-0 yenildikleri Barcelona maçı dışında 7 maçta da ilk golü atan taraf oldu.

Betis ise kendi sahasında 6 maç oynadı. Bu 6 maçta sadece son oynadıkları Celta Vigo müsabakasında ilk golü atmayı başardılar. Her defasında geriden gelen bir Betis izledik. Tabi geriden gelmeyi başardıkları takımlar da ligin alt sırasındaki takımlar oldu hep.

Betis son Real Madrid maçında sistemini değiştirdi. 5'li bir savunma ile 5-3-2'yi tercih ettiler. Fekir forvet arkasında oynarken savunma gücü düşen bir takım izliyorduk. Rubi, Fekir'i daha ileriye iterek savunmaya bir fazla oyuncu ekledi. Kendi sahalarında da bu sistemi devam ettirmeyi seçecek gibiler. Kağıt üzerinde mantıklı ve deplasmanlarda iş görebilecek bir sistem gibi gözükse de kendi sahanda oynarken bekleri de ceza sahasına sokmazsan yaratıcılık konusunda zorlanırsın. Üstelik karşında deplasmanlarda kolay pozisyon vermeyen bir takım varken.

Sevilla'nın ilk golü bulabileceği, Betis'in ise mağlup durumdan çıkmak adına 2. yarıda Sevilla derbilerinin bence vazgeçilmez oyuncusu Joaquin'i oyuna alarak maçın seyrini değiştireceği bir müsabaka izleriz.

İlk gol Sevilla öncelikli tercihim olur. 7/10 Maç sonu konusunda net bir fikrim yok. Bol kartlı ve belki kırmızı kartlı da bir maç görebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder