Kasım 27, 2019

Valencia - Chelsea İddaa Tahmini 27.11.2019

Chelsea'de Hudson-Odi, Rüdiger ve Loftus sakat. Cheryshev, Piccini, Kondogbia, Guedes, Diakhaby Valencia'nın sakat isimleri.

Son hafta Chelsea kendi sahasında Lille'i ağırlarken, Valencia ise Ajax'a konuk oluyor. Grupta 3 takımın da şansı aynı gözüküyor. Son iki hafta ilgi çekici ve gollü maçlar izleyeceğimizi söyleyebilirim.

Valencia'da hafta sonu oynamayan stoper Garay, orta saha Coquelin kadroya alındılar. Rodrigo ve Maxi'nin forvette yer alacağı kenarlarda Ferran ve Soler'li bir orta saha görebiliriz. Tek problem stoperde Garay'ın oynayıp oynamayacağı olacak. Betis maçında sahaya çıkan Mangala sürprizdi. Mangala'yı sevsem de bu sezon hiç forma şansı bulamadı ve dengesiz hareketleri ne yazık ki güvenilir olmasını engelliyor. Betis karşısında da ceza sahasında dengesiz bir hareketi vardı ki hakem ve Var tarafından es geçildi. Garay oynarsa sorun yok ama Mangala ile Valencia'nın sorun yaşayacağı nettir.

Chelsea genç kadrosu ile her maçta özverili oynuyor. Bu maçta beraberlikte işlerine gelebilir. Fakat Lampard'ın ekibi beraberliğe oynayabilecek bir takım değil. Sürekli öne oynayan ve maçı rölantiye almayan bir iştahları var. Favori olmayı hak ediyorlar. Taraf bahsine girmem. 2.5 üstü seçimini öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder