Kasım 23, 2019

Leganes - Barcelona İddaa Tahmini 23.11.2019

Leganes'te orta saha Recio ve sol bek Kevin cezalı. Barcelona'da sağ bekler Semedo ve Sergi Roberto cezalı. Sol bek Alba sakat. Orta saha Arthur ve stoper Lenglet cezalı.

Leganes yeni teknik direktörü ile ilk puanını aldı. Aguirre uzun yıllar La Liga'da çalışmış bir teknik adam. Savunmacı tarzını çok sevmesem de çağın futboluna adapte olabilen yapısını severim. Pellegrino'nun yarattığı sistemi bozmadan devam ettirecek gibi gözüküyor. 5-3-2'yi Leganes'te izlemeye devam edebiliriz. Aguirre ile aynı sistem devam etse de hücum planlarında biraz daha farklı bir Leganes göreceğiz. Barcelona karşısında da bunun örneklerini vereceklerdir.

Barcelona'ya gelirsek sakatlıktan yeni çıkan Umtuti ve kadroya alışkın olmayan kenar bekleri bugün en büyük zaafları olabilir. Sağ bekte genç oyuncular Dani Morer ya da Wague arasında bir tercih yapılacak. Keza sol bekte ise Junior Firpo ile sahada olacaklar. Katalanlar Leganes'in kalabalık savunmasını aşmakta zorlanabilirler hem de iki kanattan açıklar verebilirler.

Yüksek skorlu bir maç beklemem ancak Leganes'in golünü değerli buluyorum. KG var bahsini 7/10 öne koyarım. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder