Mart 20, 2021

Athletic Bilbao - Eibar İddaa Tahmini 20.03.2021

Bilbao'da önemli bir eksik yok. Eibar'da sol bek Cote, stoper Bigas, sağ bek Correa, forvet Muto ve orta saha Edu Exposito sakat. 

Bask bölgesinden iki takım derbide karşılaşıyor. Bilbao oyun olarak da kalite olarak da rakibine karşı üstün durumda. Asıl soru bunu sahaya yansıtıp yansıtmayacakları olacak. Marcelino ile birlikte iç sahada gol de yeseler galibiyet için baskılı oynamayı her defasında başardılar. İnigo Martinez'in stopere dönmesiyle en azından defansın ortasındaki basit hatalardan da kurtulacaklar ki Yeray son Celta maçında Nunez'in gole dönüşebilecek iki hatasını kapamayı başarmıştı. 

Eibar'a gelirsek önemli eksiklerle sahaya çıkacaklar. Bigas ve Cote'nin yokluğu bir şekilde doldurulabilir alternatifler var ama aynı şeyi Edu Exposito için söyleyemem. Edu çok fazla görünen bir oyuncu değil ama takım yapısı içinde orta sahanın en değerli ismi. Kış transfer döneminde gelen Aleix Garcia takıma çok geç adapte oldu ve yeni yeni forma giymeye başladı. Bugün Edu'nun bölgesinde onu göreceğiz. İleri uç ile henüz uyumlu değil, büyük ihtimalle Bilbao onun üzerine baskı yaparak yaptığı pas hataları ile etkili olacaktır. 

Bilbao kazanır bahsini öne koydum. 6/10. Biraz daha yüksek bir oran için ilk yarı Bilbao seçimi kuponlara alınabilir. 2-1 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder