Mart 20, 2021

Celta Vigo - Real Madrid İddaa Tahmini 20.03.2021

Celta'da 2 as kalecinin sakatlığı devam ediyor. Başka bir eksikleri yok. Real Madrid'te Hazard, Carvajal, Ramos, Odriozola ve Mariano sakat. 

Celta orta sıralara geldi. Avrupa Ligi'ni de zorlayabilecek pozisyondalar. Hiç şüphesiz menajerleri Coudet, Avrupa şansını da sonuna kadar götürmek isteyecek bir teknik adam. Bugün motive bir Celta izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Real Madrid tarafına gelirsek kötü oynadıkları bir Elche maçını Benzema etkisi ile kazandılar. Elche kendi yarı alanında kalarak Real'i kilitlemişti. Celta ise öne oynayan ve hücuma çok adamla giden bir takım. Bu anlamda Real'in daha rahat bir maç çıkarabileceğini ve kontralarla etkili olabileceğini söyleyebilirim. Real adına zayıf halka Nacho olacaktır. Real Madrid ise genç kaleci Villar'ın sektirdiği ve yüksek toplarda zamanlama hatası yaptığı pozisyonları Casemiro, Benzema ve Asensio gibi ceza sahasındaki fırsatçı oyuncuları ile iyi değerlendirebilir. 

Real Madrid'in en az 2 gol bulacağını düşünüyorum. Real 1.5 üstü atar bahsi 7/10 oynanabilir. Real bu deplasmanda her zaman gollü maçlar çıkardı ve birden fazla gol atmayı başardı ama kazanamadığı dönemlerde oldu. Bu anlamda Real kazanır bahsini değerli bulmadığımı söylemeliyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder