Mart 03, 2021

Barcelona - Sevilla Kral Kupası Yarı Final İddaa Tahmini 03.03.2021

Barcelona'da Pjanic, Ansu, Coutinho ve Sergi Roberto yok. Sevilla'da sakat oyuncular Acuna ve Ocampos kadroya alındı. 

Sevilla ilk maçı 2-0 kazandı. Barcelona ilk maçta deplasman golü için uğraşsa da Bono'yu geçememişti. Ligde ise bu hafta sonu oynanan ve 2-0 kazandıkları müsabakada rakibine pozisyon vermeyen ve 90 dakika baskın bir Barça izledim. Ligdeki maça 3'lü savunma ile çıkarken Griezmann'ı yedek izledik. Bugün de bu ihtimal olsa da kendi sahalarında 2-0 geride başladıkları bir maça 4-3-3 ile çıkacaklarını düşünüyorum. İdeal kadro ile Griezmann da sahada olacaktır. 

Lig maçını yazarken Barcelona'nın tur için bir umuda ihtiyacı olduğunu, rakibine diş geçirebileceğini göstermesi gerek demiştim. Beklediğim gibi Barça bunu başardı, hatta 2 farklı kazanarak daha da morallendi diyebilirim. Başka bir takım olsa 2-0'dan turu döndürmesi zor olurdu. Fakat Barcelona yakın tarihte bu gibi ikili maçlarda ilk maçı kaybettikten sonra kendi sahasında bambaşka maçlar çıkardı. PSG'den 4-0 dönüşleri bir yana, Kral Kupası'nda 2 sezon önce Sevilla'yı 2-0 yenildikleri ilk maçtan sonra 6-1 ile geçmişlerdi. 

Sevilla deplasman golünü aramak zorunda. Ama Lopetegui o golü arayacak bir kadro sahaya sürmeyecektir. Büyük ihtimalle Barcelona öne geçip maçı zorladığı zaman Lopetegui de riskler almaya başlar. Barça kazanır ana bahsim olur. 7/10 Risk almak isteyenler için Barcelona 2.5 üstü atar seçimi değerlendirilmeli. 5/10 

4-1, 4-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder