Mart 21, 2021

Getafe - Elche İddaa Tahmini 21.03.2021

Getafe'de sağ bek Nyom ve Damian ve forvet Mata cezalı. Stoper Cabaco ve forvet Cucho sakat. Elche'de önemli bir eksik yok. 

İki takım adına da kritik bir maç. Elche kazanırsa potadan kurtulmak adına önemli bir hamle yapar. Getafe ise kazanarak rahatlar. Madrid ekibinde Alena ve Kubo'yı eksikler nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk 11'de göreceğiz. Her iki oyuncu da Getafe'nin oyununa kalite getiren isimler, bugün biraz daha iyi bir Getafe görebiliriz. Fakat forvette Enes'in tek başına olması yine takımı zorlayacaktır. Enes ne kadar iyi niyetli ve mücadeleci olsa da tam kapasitesini vermesi için yanına bir santrafor daha gerekiyor. Milli futbolcumuz tek forvet oynayabilecek özellikte değil. 

Elche'ye gelirsek son 4 deplasmanlarında Sevilla, Granada, Barcelona ve Real Madrid'e konuk oldular. Bu 4 maçta da 4 yenilgi aldılar. Ancak Sevilla, Real Madrid ve Granada maçlarını son dakikalara kadar başabaş götürdüler. Özellikle Sevilla ve Real maçlarında puan almayı da hak eden bir tablo çizdiklerini söylemeliyim. 

Bugün Getafe'den daha organize ve pozisyonlara giren bir Elche izleyeceğimizi düşünüyorum. Elche yenilmez bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder