Mart 07, 2021

Real Sociedad - Levante İddaa Tahmini 07.03.2021

Real Sociedad'ta yeni bir eksik yok. Levante'de orta sahalar Melero, Radoja, Campana ve stoper Postigo sakat. Stoper Rober Pier kadro dışında. 

Levante perşembe günü 120 dakika süren zorlu bir kupa maçından çıktı. Final şanslarını kaçırdılar artık lige dönme zamanı. Özellikle hücumda geniş bir kadroları var ve Paco Lopez bu kadroyu iyi yönetiyor. Perşembenin yorgun isimlerini kızağa çekerek taze isimleri sahaya sürecektir. 

Real Sociedad, Silva'nın katılımı ile bambaşka bir havaya büründü. Real Madrid maçının ilk yarısını kötü oynasalar da 2. yarıdaki oyunları ile puanı hak ettiler. Avrupadan elendiler sadece lige odaklılar. 

Evet ev sahibi favori ama Levante yorgun da olsa Sociedad 1.30'lardan oynanacak kadar favori değil. Paco Lopez'in Levantesi ve Imanol'un Sociedad'ı arasında şu ana kadar 4 lig maçı izledik. Bu maçların hiçbirinde Sociedad kazanamadı. 2 beraberlik, 2 Levante galibiyeti vardı. 4 maçın da ortak noktası dengeli geçmesi ve karşılıklı gollerdi. Bugün de öncelikli seçimim karşılıklı goller olur. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder