Mart 10, 2021

Atletico Madrid - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 10.03.2021

 Atletico Madrid'te stoper Gimenez yok. Athletic Bilbao'da stoper İnigo Martinez cezalı. 

Lider Atletico hafta sonu derbide 1 puanı cebine koydu. Oyun olarak 2. golü atarak maçı koparacakları pozisyonları buldular ama şansları değerlendiremediler. Hala en yakın rakipleri Barça'nın önünde 3 puan farkla liderler. Bugün alacakları her puan kritik. Elbette 3 puanı hedeflerler ama Madrid derbisinde belirttiğim gibi 1 puan bile işlerine yarayacaktır. Trippier'in dönüşü ile savunmada taşlar yerine oturdu. Llorente ve Tripper ile sağ kanadın çok aktif olacağını söylemek yanlış olmaz. 

Bilbao'ya bakarsak perşembe günü 120 dakikalık kupa maçından sonra ligde Granada karşısında tüm aslarını dinlendirdiler. Raul ve De Marcos son 20 dakika, İnaki 15 dakika, Berenguer 5-6 dakika forma giydi. Bugün en az kupa maçındaki kadar diri bir Bilbao sahada göreceğiz. Marcelino takımın başına geldikten sonra Bilbao'yı tam anlamıyla uçurdu. Bask ekibi artık oyunu ve aldığı skorlarla büyüklerin arasında bende varım diyor. İnigo Martinez'in yokluğu önemli. Stoperde Nunez'e güvenmediğimi hep belirtiyorum. Nunez yine takımın zayıf halkası olur. Suarez ya da Felix ile eşleşmelerinden ortaya ilginç enstantaneler çıkacaktır. 

Atletico Madrid kazanmak adına hırslı başlayabilir. Bilbao ise karşılık verebilecek bir takım. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder