Mart 17, 2021

Sevilla - Elche İddaa Tahmini 17.03.2021

Sevilla'da stoper Diego Carlos ve orta saha Jordan cezalı. Orta saha Fernando sakat. Elche'de sol açık Rigoni dışında önemli bir eksik yok. 

2. haftanın erteleme maçında taraflar karşılaşıyorlar. 6 Mart'ta Sevilla rakibine konuk olmuş ve 2-1'lik yenilgiyle Elche'den dönmüştü. Barcelona ile oynadıkları kupa yarı finalinin hemen ardından o maça çıktıklarını belirtmeliyim. 

Endülüs derbisinde pazar günü yüksek bir efor sarf ettiler. O maçın ardından 3 kayıp verdiler. Bugün Gudelj, Sergi Gomez ve Rakitic ilk 11'de bekleniyor. Ocampos'u da yedeklerde görebiliriz. Yerine Münir solda başlayacak. Sevilla derbiyi zorlanarak geçti. İlk yarıda buldukları gol üzerinden kendi sahalarında kapanarak ve pozisyonlar vererek maçı tamamladılar.

Elche'ye bakarsak 4-4-2 ile devam ediyorlar. Fran Escriba bekleri, hücumdan bir iki oyuncuyu değiştirerek maça başlayabilir. Forvette Pere Milla ve Boye, Josan ve Tete'nin kanatlarda yer alması bekleniyor. Yeni sistemi ile Elche'nin daha az pozisyon verdiğini ve kanatlardan oynayan takımları iyi kapattıklarını söyleyebilirim. Real Madrid karşısında şanssız bir golle yenildiler.

1-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. Elche 2 fark yemez bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder