Mart 07, 2021

Athletic Bilbao - Granada İddaa Tahmini 07.03.2021

Athletic Bilbao'da stoper İnigo Martinez cezalı. Granada'da Vallejo, Neva, Milla, Montoro, Gonalons, Soro, Machís, Luis Suárez kesin yok. Stoper German ve Soldado'nun kadroda olması bekleniyor. Granada son kadroyu açıklamadı. 

Bilbao için perşembe gecesi uzun sürdü ama mutlu bitti. Nisan ayında iki Kral Kupası finaline çıkacaklar. Bugün Marcelino bazı isimleri dinlendirecektir. De Marcos, Berenguer, Muniain, Raul Garcia ve orta sahaların değişmesi bekleniyor. Stoper İnigo'nun yokluğunda Nunez ve Yeray ikilisi ile devam edecekler. 

Granada son dönemde olduğu gibi yine eksikleri nedeniyle biraz da 2. kadrosu ile sahada olacak. Huesca ve Elche maçlarına da eksikler nedeniyle 2. alternatiflerle çıktılar ve oyun olarak farklılıkları olmadı. Kış transfer döneminde takıma katılan Domingos Quina'ya ayrı bir parantez açmak lazım. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Elche ve Huesca maçlarında ilk 11'de başladı ve iki maçta da birer gol attı. Orta saha oyuncularının golleri takımlar için her zaman bir artıdır. Granada takımında gol atabilen orta saha oyuncuları bir hayli fazla bu da takımı oldukça rahatlatıyor. Quina, Fede Vico ve Eteki orta sahası, Kenedy, Puertas ve Jorge Molina forveti ile sahada olmaları bekleniyor. Yedeklerde ise gençler olacak. 

Granada skor bulabilecek olan bir kadro ile sahada olacak. Athletic Bilbao ise 2. yarıda asların oyuna girmesi ile oyunu dengeleyebilir. Granada gol atar bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder