Mart 10, 2021

PSG - Barcelona İddaa Tahmini 10.03.2021

PSG'de Neymar, Bernat, Kean yok. Barcelona'da Pique, Sergi Roberto, Ansu, Araujo, Coutinho sakat. 

İlk maçı PSG 4-1 kazanmıştı. Barcelona ve PSG takımları arasında farklı skorların alındığı garip maçlar izledik zamanında. Barcelona bir başkasını daha başarır mı, akıllardaki soru bu. Öncelikle seyirci yok ve kendi sahalarında değiller. Barça bu tür geri dönüşleri yapabilen bir takım. Tur için de sonuna kadar mücadele ederler. Ancak kendi sahalarında olmamaları ve seyircisiz oynamak motivasyonlarını etkiler. 

Koeman 3-5-2 ile oynuyor artık. Griezmann yerine savunmada bir stoper tercih ediyor. İlk maçı 2-0 kaybettikleri Sevilla Kral Kupası rövanşına da bu şekilde çıkmışlardı. Büyük ihtimalle bugün de 3 stoper ile sahada olacaklar. Yeni sistemlerinde daha az pozisyon veriyorlar ama 3 stoperin dengesi maçları etkiliyor. Sevilla ile oynadıkları yarı final maçında Mingueza'nın yaptırdığı penaltı tura mal olabilirdi. Stegen kurtardı. Osasuna ile oynanan lig maçında Osasuna'nın 3 net pozisyonunu yine Stegen çıkardı. Stegen her zaman takımı kurtaramaz. Evet Barça 3 stoperle savunmada daha iyi olabilir ama bunu Pique, Araujo gibi zamanlaması daha iyi stoperlerle yapabilir. Bugünkü Mingueza, Lenglet ve Umtuti üçlüsü ise PSG'nin hücum oyuncularına karşı her ana eksik kalacak müdahaleler yapabilir. 

PSG tarafında ilk maçta Kean, Mbappe'nin besleyicilerinden biriydi. Kean bugün yok, Di Maria iyileşti. 11'de olması bekleniyor. İlk maçta 4 gol bulan PSG'nin arkasına yaslanmasına gerek yok. Barcelona kadar oyunun içinde yer alacaklarını düşünüyorum. 

Taraf bahsi ya da goller konusunda çekindiğim bir maç. Her ne kadar 4 golün üzerine çıkacak bir maç gibi görünse de Barça'nın savunma üçlüsünün bir sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. Barça eksik kalırsa maç erken bitebilir. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Skor tahmini yanında 3/10 kırmızı kart bahsi denemesi yapılabilir. Başka bir tavsiyem yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder