Mart 12, 2021

Levante - Valencia İddaa Tahmini 12.03.2021

Levante'de Melero, Radoja ve Postiga sakat. Valencia'da sol bek Gaya, orta sahalar Soler, Racic ve forvet Maxi Gomez cezalı. Cheryshev sakat. 

Valencia açısından 4 cezalı önemli. Kısıtlı kadroları ile 4 as oyuncularının yerini doldurmaları çok zor. Hücumda Guedes, Gameiro ve Kang İnn gibi oyuncularla ayakta kalmaya çalışabilirler ama orta sahanın direnci ve rakibi karşılaşamasında büyük sorunlar yaşayacaklar. Sol bekte Gaya'nın yokluğunda yedeği Lato'nun maç eksiği başlarına sorun açabilir. 

Levante tarafına bakarsak Kral Kupası yarı finalinde elendikten sonra ligde kötü bir Real Sociedad maçı geçirdiler. 1-0 yenilseler de takımı hezimetten kurtaran kalecileri Cardenas oldu. Kupa maçındaki 120 dakikalık eforun ardından düşüşleri normaldi. Bugün Valencia derbisine daha konsantre bir Levante izleriz. Özellikle Valencia'nın sol kanadı Levante sağ açığı Frutos'u durdurmakta epey zorlanır. 

Taraf bahsi açısından tehlikeli bir maç. Levante ofansif silahlarını sahaya sürdüğünde basit goller de yiyebiliyor. Valencia orta sahada eksik de olsa hücumda skor yapabilecek potansiyele sahip. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. Levante 1.5 üstü gol atar bahsini biraz daha öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder