Mart 07, 2021

Atletico Madrid - Real Madrid İddaa Tahmini 07.03.2021

Atletico'da stoper Gimenez sakat. Hector Herrera kadroda yok. Real Madrid'te Carvajal, Sergio Ramos, Hazard ve Mariano sakat. 

Real adına olumlu gelişme Benzema kadroya alındı. Büyük ihtimalle ilk 11'de başlayacak. Asensio ve Rodyrigo da kanatlarda olabilir. 

Atletico'da ise Trippier'in cezası tamamlandı. Hafif sakatlığı vardı ama maça yetişti. İlk 11'de başlaması bekleniyor. Muhtemel 11'lerde Simeone 4-4-2 ile klasik düzenine dönecek gibi gözüküyor. Şu ana kadar Zidane ile oynadıkları Madrid derbilerinde de bu sistemi kullandılar. Sadece bu sezonun ilk derbisine 3-5-2 ile çıkmışlardı. 2-0 yenildiler. Real'den 5 puan önde liderliklerini sürdürüyorlar. Hafta içi Athletic Bilbao'yu son erteleme maçlarında ağırlayacaklar. Bugün oynayacakları derbi ve hafta içi erteleme maçı ile birlikte farkı daha da açabilirler. 

Real'in kazanması gerekiyor ama risk alarak oynamayacaklardır. Kritik oyuncu Isco olur. Isco Madrid derbilerinde ekstra oyunlar oynadı hep. Bugün yedekten de oyuna girse Real adına fark yaratabilir. 

Atletico açısından, takipçilerinden Barça kazandıktan sonra kazanma baskısı hissedebilirler. Yine de bir erteleme maçlarının daha olması kafalarını rahatlatıyordur. 4-4-2'ye dönüşle birlikte Llorente forvete geçebilir. Kendi sahalarında topa fazla hakim olacaklarını değil, rakiplerini bekleyeceklerini düşünüyorum. İlk yarı için zaman zaman yükselecek bir tempo görebiliriz. 2. yarıda Real Madrid gol için daha baskılı olabilir. 1-1, 0-0 skorlarına yakınım. İlk yarı beraberlik seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder