Mart 21, 2021

Villarreal - Cadiz İddaa Tahmini 21.03.2021

Villarreal'de orta saha Capoue cezalı. Stoper Torres ve orta saha Iborra sakat. Cadiz'de stoper Mauro ve forvet Lozano'nun sakatlığı sürüyor. 

Villarreal perşembe günü Kiev maçından çıktı. İlk bölümlerde gol bularak rahat bir maç oynadılar. Bugün çok fazla yorgunluk hissedeceklerini düşünmüyorum. Tek zayıf halkaları defansın ortasında oynamak zorunda kalacak olan Foyth olacaktır. Foyth, Sevilla deplasmanında o bölgede oynadığında çok kritik hatalar yapmıştı. Bugün kendi sahalarında baskılı bir takımla oynamayacakları için sırıtan hatalar yapacağını düşünmüyorum. Yine de Villarreal'de stoperde Funes Mori ve orta sahada Foyth'un varlığı geriden oyun kurma ve kesicilik anlamında Villa'yı etkileyecektir. 

Cadiz'e gelirsek son maçlarda toparlandıklarını ve eski dirençli futbollarına geri döndüklerini söylüyorum. Gol de yeseler oyun planlarından vazgeçmeden boş alanlar bırakmadan oynamayı başarıyorlar. Oyunu 0-0 götürerek duran top şanslarını ve orta sahada kapacakları topları iyi değerlendirmeye çalışacaklardır.

Villarral bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 5 galibiyet alabildi. Sadece Alaves ve Valladolid'i 2 farkla yenebilmişlerdi. Tek farklı galibiyet ya da beraberlik arasında gidip gelen bir maç görebiliriz. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. Cadiz 2 fark yemez bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder