Mart 19, 2021

Real Betis - Levante İddaa Tahmini 19.03.2021

Real Betis'te Tello kadroya alınmadı. Levante'de stoper Postigo, orta saha Melero, Radoja ve Campana'nın sakatlığı sürüyor. Yeni eksik Rochina oldu. 

Betis, Endülüs derbisinde golü ve puanı hak etmişti. Fekir ve Borja'nın oyunun içinde olması ve tüm pozisyonlarda sorumluluk almaları önemliydi. Evet goller kaçırdılar ama takımları adına yapıcı oyunlarını sürdürdüler. 

Levante tarafına bakarsak Valencia derbisinden 1-0 ile çıktılar. 3-4 fark yapabilecekleri bir maçı son bölümlerde zar zor bitirdiler. Bugün Rochina önemli eksik. Bardhi ile birlikte olduklarında Levante için ortaya her zaman daha yaratıcı bir oyun çıkıyor. Ancak her ikisi olmadan da bu sezonun büyük bölümünde her zaman üreten ve skora giden bir Levante izledik. Sağ açıkta De Frutos'un asistleri Levante'ye hayat veren unsurlardan. 

Ligin ilk yarısındaki maç 4-3 bitmişti. Şahane bir seyirlikti. 5 dakika daha olsaydı, 4-4'ü bile görebilirdik. Bugün de belki o kadar gol izlemeyiz ama biri attıkça diğeri kovalayacaktır. Skor tahmini zor, 1-1 üzerinden gidecek bir oyun beklediğim için KG var bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder