Şubat 28, 2021

Villarreal - Atletico Madrid İddaa Tahmini 28.02.2021

Villarreal'de yeni bir eksik yok. Atletico'da Gimenez, Carrasco ve Trippier yok.

Villarreal 8 Ocak'tan bu yana 6 lig maçında kazanamadı. Atletico Madrid ise iyi gittiği bölümde Levante maçları ile formunu ve moralini kaybetti. Her iki takım açısından da kırılma müsabakası olacaktır. Çünkü bir sonraki hafta Villarreal, Valencia derbisine çıkıyor. Atletico Madrid ise Madrid derbisinde Real ile karşılaşacak. O maçlar öncesi 3 puan almak zorundalar. 

Villarreal hafta içi Salzburg maçından çıktı. Bu müsabakada Emery orta alan oyuncularını dinlendirmedi. Trigueros, Parejo ve Copue 90 dakika sahada kaldılar. Paco ve Pedraza 66'da oyundan çıkarken, sol açık Moi Gomez son 25 dakika forma giydi. Keza Gerard da 90 dakika sahadaydı. Atletico gibi bir rakiple oynarken orta saha oyuncularının diriliği her zaman önemlidir. Perşembe maçında 90 dakika sahada kalmış Trigueros ve Parejo bugün Villarreal'in zayıf noktaları olacaktır. Özellikle Parejo bu tür yorgun olduğu maçlardan sonra savunmadan top çıkarırken fazla sayıda hata yapabiliyor. Büyük ihtimalle Llorente, Correa ve Suarez üçlüsüne Simeone önde baskı yaptırarak Villarreal orta sahasının hatalarını kovalayacaktır. 

Atletico tarafına gelirsek ŞL maçını salı günü oynadılar. Rakiplerine oranla daha fazla dinlenme şansları oldu. Felix kenarda olacak. Beklerde Vrsaljko ve Lodi'yi görebiliriz. Pedraza ve Gerard her iki kanadı da fazlasıyla zorlayacaktır. Skor üretmekte ve pozisyon bulmakta ise zorlanacaklarını düşünmüyorum. Villarreal savunması ne kadar iyi görünse de hatasız oynayan bir savunma değil. 

Her iki taraf da gol bulabilir. Ancak beraberlikle yetinmeyecek olmaları ve yazımın başında belirttiğim 3 puan ihtiyacı ise 3. golü de aramalarına neden olacaktır. 1-2, 1-3 skorlarına yakınım. 2.5 üstü bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder