Şubat 21, 2021

Huesca - Granada İddaa Tahmini 21.02.2021

Huesca'da stoper Gaston Silva yeni sakat. Granada'da stoper Vallejo, forvetler Soldado ve Luis Suarez orta saha Luis Milla yok. 

Granada perşembe günü Avrupa Ligi maçından çıktı. En iyi kadrolarını bu maçta kullandılar. Büyük ihtimalle bazı aslar dinlendirilecektir. Perşembe günü Napoli maçını yazarken de bahsetmiştim. Eldeki tek forvet Jorge Molina kaldı. 38 yaşındaki bu profesyonel isim iki maçtır 90 dakika sahada kalıyor ve 90+3'te bile deparını atıyor. Böyle bir oyuncuya ancak hayran olunabilir. Bugün artık dinlenmesi olası. Soro, Puertas ve Fede Vico gibi yedekler şans bulabilirler. 

Huesca, Real Madrid ve Sevilla sınavlarını şanssız geçti. Bu iki maçtan da puan alabilecek pozisyonları buldular. Rakibe de net pozisyonlar vermediler. Daha çok duran top savunmasında sezon başından beri zorlandıklarını söyleyebilirim. Bugün de golü bu şekilde yiyebilirler. 

Her iki takım 3-3 biten ilk maçta muhteşem bir seyirlik sunmuşlardı. Granada son bölümlere 3-1 yenik girse de pes etmeden oyuncu değişiklikleri ile son bölümlerde skoru lehine çevirmişti. Erken bahsim Huesca kazanır yönündeydi. Kazanma ihtimalleri kuvvetli ama beraberliği de es geçemem. Granada eksik ya da yorgun da olsa yedeklerinin de sık şans bulduğu ve birlikte oynadığı bir oyuncu grubuna sahip. Duran topları iyi değerlendirmesi, Huesca'nın da bu konuda zaafları olması biraz daha gol var bahsinde yoğunlaşmamı sağladı. 7/10 KG var seçimini öne koydum. 1-1, 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder