Şubat 22, 2021

Osasuna - Sevilla İddaa Tahmini 22.02.2021

Osasuna'da stoper/bek Roncaglia, sol açık Jony ve forvet Avila sakat. Sevilla'da Acuna ve Ocampos sakat. 

Osasuna son 4 maçta 3 galibiyetle kendini orta sıralara atmayı başardı. Özellikle iç sahada aldığı Eibar ve Granada galibiyetlerinde hücumda geçen sezonki Osasuna'dan örnekler verdiler. Sürekli öne oynayan ve gol arayan kanat bindirmelerini fazlasıyla yapan bir takım görünümündeydiler. Sol bekte Atletico Madrid'ten gelen Manu Sanchez bir Estupinan (eski bekleri) etkisi yarattı diyebilirim. Sezon başından beri beklerin oyuna katkısını alamıyorlardı. Manu şu ana kadar 244 dakika oyunda kaldı ve 2 asisti var. Diğer sol bek Cruz sezon başından beri oynamasına karşın hiç asisti olmadığı hesaba katılırsa Manu'nun katkısını her maçta göreceğiz. 

Sevilla, kötü geçen bir Dortmund maçından çıktı. 0'a karşı kazanan Sevilla için 3 gol yemek endişe vericiydi. Ligde deplasmanlarda öne geçebilen bir Sevilla izledik genelde. Ben de ilk gol Sevilla atar bahisleri ile bu durumu değerlendirmeyi uygun buldum. Bu maçların genelinde ise Sevilla farkı arttırmaya ve maçı bitirmeye yoğunlaşmak yerine rakibi karşılamayı seçti hep. Bu da bazı deplasmanlarda puan kayıplarını getirebiliyordu. Bugün hücuma dönük ve kafası rahat bir Osasuna karşılarında olacak. Sevilla da boş alan ve pozisyonlar bulacaktır. 

İlk yarıdan en az bir gol bekliyorum. 7/10. Taraf bahsi sıkıntılı. 3 sonuca da açık bir maç olabilir. Yüksek tempo ve pozisyonlar izleyeceğimizi düşünüyorum. Karşılıklı goller de yüksek oranıyla 6/10 gibi düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder