Şubat 07, 2021

Athletic Bilbao - Valencia İddaa Tahmini 07.02.2021

Bilbao'da Muniain ve forvet Villalibre sakat. Forvet Raul Garcia cezalı. Valencia'da stoper Mangala ve Diakhaby ile forvet Gameiro sakat. 

Athletic Bilbao perşembe günü kupada yarı final ilk maçına çıkacak. Şu dönemde en değerli oyuncuları Muniain'i kullanamayacaklar. Muniain olmadan hücum organizasyonlarında zorlandıkları Betis ile oynadıkları çeyrek final maçında görebildik. Ne yazık ki kadroda Muniain'in yerini doldurabilecek bir 2. oyuncuları da bulunmuyor. Bugün Raul da cezası nedeniyle yok. Yine hücumdan sağ kanat De Marcos'un dinlenmesi bekleniyor. Berenguer ve Morcillo ile kanatlar oluşacak. İnaki ve Sancet forvet hattında yer alacaklar. 

Valencia 3 yeni transfer yapılabildi. Stoper, defansif orta saha ve forvete kiralık hamleler geldi. Bugün Oliva ve forvet Cutrone gibi isimleri 2. yarıda izleyebiliriz. Yarasalar kısıtlı kadrolarına rağmen zaman zaman iyi futbol oynamayı başardı. Büyük maçlara iyi konsantre oldular. Bugün de rakibine göre daha istekli bir Valencia göreceğimizi düşünüyorum. 0-0, 1-1 skorlarına yakınım. Beraberlik 4/10 denenebilir.

1 yorum: