Şubat 13, 2021

Eibar - Valladolid İddaa Tahmini 13.02.2021

Eibar'da önemli bir eksik yok. Valladolid'te forvet Marcos Andre, hücum oyuncusu Oscar Plano, sağ kanat Hervias sakat. Orta sahalar Ruben Alcaraz ve San Emeterio ile stoper Joaquin cezalı. 

Düşme hattını ilgilendiren 6 puan değerinde bir maç. Kaybeden kendini ateşe atar. Valladolid son dönemde iyi gitmiyor. Eksikleri bugün bir hayli fazla. Fakat son 1-2 aylık dönemde hep eksiklerle mücadele etmeye alıştılar. Bugün sorun stoper kısmında olacak. Sezon başından beri defansta çok fazla sayıda isim değiştirdiler yine de istikrar sağlayamadıklar. Bruno'nun partneri altyapıdan gelen Rubio ya da Brezilyalı Lucas Feritas olabilir. Bu iki oyuncu da ilk kez sahada olacaklar. Hücumda ise Kodro ve Weismann, kenarlarda Orellana ile Toni Villa bekleniyor. Sergi Guardiola, Jota, Waldo ve Michel de kulübede derinlik sağlayan isimler. 

Eibar son haftalarda düşüşte gibi gözükse de kötü oynadıklarını söyleyemem. Kazanacak son hamleleri bir türlü yapamadılar. Bugün maç başlangıcında hırslı olacaktır ve baskılı başlarlar. İki tarafa da beraberlik yetmeyecektir. Kazanmak için oynayacaklar. İlk yarıda en az bir gol izleriz. 7/10 Maç sonu bahsi ya da skor tahmini zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder