Şubat 03, 2021

Levante - Villarreal Kral Kupası Çeyrek Final İddaa Tahmini 03.02.2021

Levante'de yeni bir eksik yok. De Frutos, Vukcevic, Campana sakatlığı süren oyuncular. Villarreal'de Iborra, Chukwueze ve sağ bek Mario sakat. İyi haber Gerard Moreno ve Yeremy Pino iyileşti kadroda olması bekleniyor. 

Levante golcülerinin formuyla iyi bir dönemden geçiyor. De Frutos gibi asist ve gol özellikli bir oyuncuyu kaybetmelerine rağmen yokluğunu fazla hissetmediklerini söyleyebilirim. 3 günde bir maç yaptıkları kupa döneminde Rochina ile Bardhi'nin iyileşmesi de Paco Lopez'in elini rahatlattı. Her iki oyuncu teknik kapasitesi ve oyun kurma özelliğiyle Levante hücumlarında önemli rol oynuyor. Diğer yandan Melero ve Son gibi daha az şans verdiği isimler de süre aldıklarında oyuna katkı verebiliyorlar. Önceki turda Valladolid'i yenerken basit goller buldular ama basit de pozisyonlar verdiler. 

Villarreal'e gelirsek Emery'nin hücumda 3 sakat oyuncusu olunca eli biraz daralmıştı. Ligde Sociedad karşısında 4 orta saha oyuncusuyla çıktılar ki normalde denedikleri bir yapı değildi bu. Önceki turda Girona karşısında 4-2-3-1'i tercih ettiler. İlk yarıda 1 gol bularak turu geçmeyi başardılar fakat Girona'nın da net pozisyonlara girdiğini söylemeliyim. Bugün 4-3-3 ve ideale yakın bir kadro ile sahada olmaları bekleniyor. Paco, Moi Gomez ve Ruben Pena'yı ileri üçlüde izleyeceğiz. Orta alanda Parejo ve Trigueros sahada olabilir. Stoper Foyth da Granada maçında olduğu gibi sağ bekte şans bulabilir. 

Valencia derbisinde her iki takımın yedekten gelecek oyuncuları ile de maça etki edebileceğini düşünüyorum. Bir yanda Gerard Moreno, diğer yanda Roger Marti kulübede bekleyen oyuncular. Taraf bahsi açısından Levante daha formda gözükse de savunma yapılarına güvenmek kolay değil. 2-1, 2-2 skorlarına yakınım. KG var bahsini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder