Şubat 14, 2021

Villarreal - Real Betis İddaa Tahmini 14.02.2021

Villarreal'de oyun kurucu Trigueros cezalı. Chukwueze, Iborra, Coquelin sakat. Pino da kadroda beklenmiyor. Capoue ve Ruben Pena iyileşti. Betis'te kaleci Bravo dönüyor. En önemli eksik son maçlarda formda olan forvet Borja. 

Villarreal açısından önemli gelişme Gerard'ın dönüşü oldu. Paco ve Moi Gomez ile birlikte skora anlamında rahatlayan bir Villarreal izleyeceğiz. Trigueros'un yokluğunda onun bölgesinde Jaume Costa ya da Ruben Pena görev yapabilir. Her ikisi de kanat oyuncuları ama oyun kurma özelliklerinden Emery faydalanmak isteyecektir. Sağ bekte ise Foyth ile devam edecekler gibi gözüküyor. 

Betis'e gelirsek Borja'nın yokluğu önemli. Loren'i ilk 11'de göreceğiz. Orta sahada Guido ve Carvalho ile Pellegrini sağlamcı bir tablo çizmek istiyor. Ancak Betis'in stoper kısmı ve sol bekte Miranda'nın olduğu kanat dengeli ve güvenilir değil. Gerard'ın sağa yakın oynadığı düşünülürse Betis bu bölgeden gol veya goller yiyecektir. 

4 maçtır berabere kalan Villarreal 3 puana mecbur. Betis son haftalarda daha formda fakat Villarreal'in golcülerini durdurmaları bence zor. İki takımın da skor bulacağı bir maç görebiliriz. 3. ve 4. golleri de olası gördüğüm için 2.5 üstü seçimini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder