Şubat 25, 2021

Villarreal - Salzburg İddaa Tahmini 25.02.2021

Villarreal'de yeni bir eksik yok. Iborra, Coquelin sakat. Salzburg'ta ilk maçta da oynamayan Kamara ve Koita cezalı. Forvet Okafor sakat. 

Villarreal bir de penaltı kaçırdığı maçta 2-0 gibi net bir skorla deplasmandan döndü. Salzburg'un da özellikle 2. yarıda pozisyonları oldu. Bir gol bulmayı da hak etmişlerdi. O gün Salzburg golünü izleyebilseydik, büyük ihtimalle bu maç biraz daha çekişmeli geçerdi. 2-0'ı döndürmeye çalışmak ise oldukça zor. Çünkü Villarreal'e karşı Salzburg'un kalesini kapatabileceğini düşünmüyorum. 

Salzburg ise aynı ŞL gruplarında oynadığı son Atletico Madrid maçı gibi baskı kurduğu bölümlerde fazla sayıda gol kaçırdı. Genç oyuncuların kaçırdığı pozisyonlar hanelerine tecrübe olarak yazılsa da o gün için turlar kaybedilebiliyor. Bugün de büyük ihtimalle Salzburg gol kaçırmaya, Villarreal ise Paco ve Gerard gibi iki kurt ismiyle skor bulmaya devam eder. Villarreal 2-0 kazandı, tekrar kazanmasına gerek yok, bu anlamda dikkatli olunmalı. Taraf bahsine girmeyin. TGS 2-3 seçimini 6/10 denenebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder