Şubat 24, 2021

Barcelona - Elche İddaa Tahmini 24.02.2021

İlk hafta ertelenen karşılaşma bugün oynanıyor. Barcelona'da Ansu, Coutinho, Sergi Roberto ve Araujo sakat. Elche'de orta saha Marcone cezalı. Sağ açık Josan ve sol kanat Victor Rodriguez sakat. 

Barcelona Cumartesi günü Sevilla'ya konuk olucak. Elche ise pazar günü Granada deplasmanında. 

Barça, Cadiz karşısında önemli bir 3 puan bıraktı. İlk yarıda hareketli bir oyunları vardı ama 2. yarıda tamamen skoru korumaya yöneldiler. Yorulan takımı ateşleyebilecek etkili yedeklerde olmayınca bu problem yoğun programlarda hep karşılarında olacak. Bugün de yine savunma yönü ağırlıklı bir takım karşılarında olacak. 

Elche yeni teknik direktörüyle ilk maçında 3 puanı biraz da şansıyla kaptı. Dengeli geçen bir maçtı. Eibar'ın da pozisyonları vardı. Escriba'nın takımı 4-4-2 ile biraz daha oturaklı bir takım olacaktır. Tete Morente ve sağ bekte Barragan ikilisi dikkatimi çeken ikili oldu. Bugün de bu ikili üzerinden ayakta kalmaya çalışacaklardır. 

Ligin ilk yarısındaki maçta Elche golünü değerli görmüştüm. Rigoni ile karşı karşıya net bir pozisyondan yararlanamamışlardı. 2-0 yenilmişlerdi. Bugün bu tarz savunma arasına sarkabilecekleri pozisyonlar olmaz ama kenar ortalarından şanslar yakalayabilirler. Barcelona ilk yarıda yüksek tempo yapsa da 2. yarıda oyundan düşecektir. 4.5 altı bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder