Şubat 20, 2021

Valencia - Celta Vigo İddaa Tahmini 20.02.2021

Valencia'da Cheryshev ve Diakhaby sakat. Celta'da sağ açık Brais Mendes ve forvet Aspas cezalı. 

Valencia son 3 maçta yaratıcılık ve pozisyonlar anlamında ortaya fazla birşey koyamadı. Sezon başındaki hücum aksiyonlarının çok gerisindeler. Guedes, Yunus ve Manu Vallejo gibi oyuncuların istikrarsız olması Valencia'yı zorluyor. Yeni transferlerden de henüz katkı alamadılar. 

Celta'da hücumda değerli iki ismin olmaması dezavantaj. Özellikle Aspas olmadığında zorlanan bir Celta izliyoruz. Celta adına tek avantaj iki hücum transferlerinin de takıma çabuk adapte olması oldu. Bugün sağ açıkta Brais yerine Solari'yi izleyeceğiz. Solari ayağının tozuyla girdiği ilk maçta Atletico Madrid karşısında 2. golün ve puan golünün asistini yapmıştı. 2. maçta Elche karşısında yine oyuna girdi ve 3. golün asistini yaptı. Solari uzun yıllar La Liga'da oynayabilecek kapasitede bir isim. Santa Mina ve Fereyra gibi ceza sahası golcüleriyle iyi anlaşabiliyor olması da bir artı. Bugün forvette Santa Mina tek başına yer alırken orta sahada Denis, Bertran ve Tapia üçlüsü ile dengeli bir Celta göreceğiz. 

Celta'nın orta alanı ve hücumu Valencia'nın bir kaç adım önünde yer alabilir. İlk golü deplasman ekibinden bekliyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Celta yenilmez bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder